HAPUN / KINETICO – SISTEMI  ZA MEHČANJE VODE

HAPUN / KINETICO sistemi za mehčanje vode so edini, ki v celoti delujejo avtomatsko in to brez električne energije. Zagotavljajo nem pripravo mehčane vode 24 ur na dan in imajo veliko prednosti pred podobnimi mehčalci vode . Izbira posameznega modela je odvisna od namena uporabe, trdote vode, poprečni porabi vode in pa željenega pretoka pripravljene vode.

Zaradi široke palete možnosti uporabe HAPUN / KINETICO sistemov za mehčanje vode, vam je na voljo cela paleta mehčalcev. Modeli se razlikujejo predvsem po velikosti in možnosti priprave različnih količin mehčane vode.2020

KS 25Model 2020 c je zelo estetsko oblikovan in zaradi svoje všečne oblike lahko stoji na vidnem mestu. Namenjen je posameznim stanovanjskim enotam z majhno porabo vode, kot tudi komercialni uporabi v lokalih, restavracijah in drugih javnih ustanovah. Tudi model 25 je namenjen uporabnikom v stanovanjih z majhno porabo vode, kot tudi komercialni uporabi v kotlovnicah, savnah, kotlih ipd.  

 

 

 

 

  KS 100 MACHModel 100 in model 2000 pa sta zaradi svojih sposobnosti mehčanja velikih količin vode namenjena večjim večstanovanjskim hišam in komercialni uporabi. Več modelov, ki so povezani v sistem, lahko ugodi vsem željam in potrebam po še tako velikih kolčinah mehke vode stanovanjsko ali komercialno uporabo.  Vsi modeli so zaradi delovanja brez električne energije in nizkih stroškov vzdrževanja zelo primerni za industrijsko pripravo vode.

KS 2000 MACHb